+316 522 96 198info@dagopvangbuddy.nlGideonweg 17, Groningen
Hondendagopvang Buddy

Hondendagopvang Buddy

Welkom bij de Dagopvang Buddy.
Dagopvang Buddy heeft haar deuren geopend! Op onze locatie aan de Gideonweg 17 in Groningen kunt u voortaan uw hond een geweldige dag laten bezorgen.

Misschien is uw hond regelmatig alleen thuis omdat u veel werkt en gunt u hem een leuke dag?
Of wellicht is uw pup erg druk en gunt u juist uzelf een dagje rust?
Wat de reden ook mag zijn; een dagje Buddy is een dagje pretpark voor uw hond. Onder professionele begeleiding wordt uw hond gedurende de dag heerlijk bezig gehouden.

Spelletjes, hersenwerk, sport, aandacht, training, socialiseren en rust op gezette tijden.
Hondencentrum Buddy beschikt over zo’n 7000 m2 trainings- en uitlaat velden, verwarmde binnenverblijven, een uitgebreide spelotheek met meer dan 30 Nina Ottoson spelletjes, professionele agility toestellen, een ballenbak, veilige werpstokken en frisbee’s in alle soorten en maten.
Kortom: alles wat er nodig is om van een dagje Buddy een feestje te maken!

Uw hond kan tussen de activiteiten door (gecoördineerd) met andere honden spelen, waarbij wordt gekeken naar gezondheid en leeftijd. Een wat oudere hond die last heeft van zijn gewrichten heeft er begrijpelijkerwijs geen zin in om onder de voet gelopen te worden door 2 puberhonden. Wij hebben meerdere uitlaatvelden waar honden die bij elkaar passen zich in groepjes uit kunnen leven. Mocht uw hond liever een veld voor zichzelf hebben dan is dat dus geen probleem.

Verder is er op gezette tijden rust wat betekent dat uw hond een tijdje in een bench kan slapen.

Dit natuurlijk in verwarmde binnenverblijven, of -tijdens erg warm weer- op met de airco aan.
Rust zorgt ervoor dat uw hond even kan ‘resetten’, zodat hij daarna weer fris aan de volgende activiteit kan meedoen. Zo is uw hond aan het eind van de dag moe en voldaan in plaats van druk en overprikkeld.

Onze instructeurs zijn allemaal geschoolde vakmensen. Wij werken met een beloningsgericht. Natuurlijk worden er wel grenzen aangegeven, maar niet door middel van een slipketting of andere ‘lijfelijke’ methodes. De ervaring heeft ons geleerd dat belonen veel beter werkt dan straffen. Bovendien zorgt belonen voor een open en vrije hond die graag werkt, in plaats van een hond die werkt om straf te voorkomen.

Dagopvang Buddy is een Vennootschap Onder Firma en wordt gerund door Zoë Cornelisse en Korlieke Boswijk. Daarnaast hebben we onze vaste vrijwilligster Sylvia de Ridder. Af en toe lopen er ook stagiaires bij.